Udvidelsen af Køge Marina begyndte i 2014

Marinaen bliver gigantisk

Den største forandring siden marinaens opførelse i 1978 er ved at være færdig. Med omkring 70.000 m2 nye vand arealer og omkring 150.000 m2 nye land arealer, er der tale om en betragtelig udvidelse af en i forvejen stor marina. Alt det nye der skal til at ske, kan måske skabe noget forvirring og usikkerhed omkring fremtiden. Men det er også helt nyt for marinaens personale. Vi ved ikke i hvor mange mennesker der kommer til området i fremtiden, og om vores faciliteter kan håndtere en mulig eksplosion i antallet af besøgende. Men vi har kun den mulighed, at se tiden an og med et smil se fremtidens vinde blæse ind over Køge Marina. Vi vil på hjemmesiden holde jer opdateret med de informationer vi har, og alle er naturligvis velkommen til at komme ind på havnekontoret og få uddybet informationen.

Du kan nu gå på de nye moler

Fra maj 2015 blev det muligt, at gå en tur på de nye nordlige moler. Byggepladsen hvor jorddeponiet er ved at fylde op på Nordstranden er næsten fjernet,  og dermed udvides den offentlige adgang til området. Helt konkret bliver der åbnet for den sti, der giver mulighed for at gå helt ud på de nye nordlige moler.
Det er et helt fantastisk nyt område der åbner sig for alle der ønsker at komme helt ud for enden af molehovederne. Det meste af vejen ud til det nye molehoved er belagt med 4 tons store betonklodser, således at man kan gå som på en almindelig sti. Derfra kan man gå over den nye fine bro, og videre ud over trædesten til det gamle grønne molehoved.

Hvad skal vi med den nye kæmpe marina

Der er nedsat et politisk udvalg i Køge Kommune som skal se på de muligheder der er til stede i området. Dette udvalg består af politikere, samt personer fra visionsgruppen på Køge Marina. Der er således ikke besluttet noget som helst omkring den fremtidige udnyttelse af de nye store arealer, både til vands og til lands. Under fanebladet udvikling af Køge Marina, kan du finde mere information omkring udvidelsen af marinaen


Kontakt


Brug nedenstående kontaktformular, hvis du har spørgsmål eller andet vedrørende udvidelsen af marinaen.


Email
 
Navn (*)
Adresse
Postnr. og by
Telefon (*)
Bronr.
Pladsnr.
Kommentar (*)
 


Arbejdsgruppe


Der vil løbende blive givet information og blive inviteret til møder om vedr. udviklingen af Køge Marina.


Åbningstider Havnekontor

 Kontor og telefon
 Mandag-fredag  kl. 8:00 - 12:00
 
 Ekstra sommer åbent:  juni, juli og august:
 lørdag + søndag kl. 12:00-13:00
 
 Sommer ekstra telefontid
 lørdag + søndag kl. 8:00-13:00

 Telefon

 Havnekontor tlf. 56 66 16 89

 Akut telefon: 29 65 12 28 
Benyt kun akuttelefon, hvis det drejer sig om hændelser / akuttilfælde, der ikke kan vente til almindelig åbningstid.

 Send en mail

 marina@koege.dk

 Aktiviteter


OPHALING / SØSÆTNING
Kranen kører hver tirsdag og fredag over året. Der er flere krandage i søsætnings- og ophalings-sæsonen.


HAVNENS DAG

Havnens Dag afholdes 

ikke i 2023 

 
Grønne og røde skilte

Send besked til Havnekontoret, når din båd er væk fra sin plads i vandet i en kortere eller længere periode

KLIK HER