Standerhejsning af BLÅ FLAG
Date: 5/23/2024 8:51 AM
Køge Marina er begejstrede for igen i år at modtage Blå Flag for 2024 og for at standerhejsningen blev foretaget af Borgmester Marie Stærke.

Se flere billeder og en lille video at flaget der går til tops på Facebook: Køge Marina

Flaget vajer så igen over Køge Marina som et bevis på, at marinaen er med til at beskytte det maritime miljø. Blå Flag sikrer bæredygtige lystbådehavne og er et signal om at du, som gæst, besøger en lystbådehavn med gode faciliteter og højt renholdningsniveau.
Køge Marina er blandt de få havne i Denmark der har fået tildelt Blå Flag.

I forbindelse med Blå Flag afholdes der også 3 arrangementer på Køge Marina. To af arrangementerne afholdes i samarbejde med Naturvejleder Nynne F. Refsgaard , Køge Kommune 

1.
Onsdag d. 7. august kl. 10-13
Undersøg det kystnære havmiljø i Køge Bugt
Her kan I blive klogere på livet under overfladen og komme helt tæt på smådyrenes særlige tilpasninger i det våde element. 

2.
Torsdag d. 8. august kl. 10-13
Affald i havet. 
Undersøg det kystnære havmiljø i Køge Bugt. Bliv klogere på livet under overfladen og hvordan det påvirkes af forurening i vandet. 

Mødested for disse 2 arrangementer er ved Havnekontoret på dagen og man skal ikke tilmelde sig.

3.
Lørdag d. 24. august kl. 13.15-15.00
Havnevandring på Køge Marina v/Havnemester Kenneth Højlund Jensen
Her er tilmelding nødvendigt senest 10. august kl. 12. Send en mail med navn og telefon samt deltagerantal på marina@koege.dk.

Husk påklædning efter vejret og gode travesko på Havnevandringen. 
Det vil være niveauforskelle og trappegang under vejs.

Her på Køge Marina glæder vi os til alle arrangementerne, men med Blå flag følger også nogle flotte hæfter til børn, der gør det interessant at gå en tur på marinaens område med opgaver om fx skrald, fisk og havvand. Disse hæfter kan afhentes på Havnekontoret.

Vi ses.