Køge Marina har modtaget Årets Køge Pris
Date: 2/10/2020 10:35 AM


Vi er dybt taknemmelige for denne fine hæder, men vil også gøre opmærksom på, at dette ikke kunne lade sig gøre uden alle de andre fantastiske interessenter, vi omgiver os med.

Vi har en vision om at skabe den mest fantastiske maritime oase, hvor sejlerlivet kan trives side om side med erhverv/beboelse og turisme, så alle brugerne kan stortrives med utallige fritidsaktiviteter i første række til vandet.

En stor tak til hele den politiske og forvaltningsmæssige del i Køge Kommune. Uden jeres interesse og visionære tilgang til udviklingen af vores store marina, kunne dette ikke lade sig gøre. Samtidig skal der rettes en stor tak til alle klubber og erhvervsliv/beboere på Køge Marina, for at have skabt disse fantastiske rammer, hvor klubliv og erhverv/beboelse kan trives. Klubberne og dermed bådene på marinaen, er hjertet i hele vores organisation – uden alle jer ville vi ikke have nogen eksistensberettigelse.

Sidst men ikke mindst; en kæmpe tak til Køge Jorddepot, hvor Thomas Kampmann, Claus Reenberg og Jens Christian Kaas har haft en afgørende rolle i designet af vores flotte marina.

Vi har mange flere overraskelser til alle vores brugere i det kommende år, så glæd jer.

Tusind tak fra alle ansatte på Køge Marina.