Saunaen åbner torsdag den 1. oktober 2020
Date: 9/16/2020 10:30 AM

Adgangskortet til saunaen/omklædningslokalet kan købes fra torsdag en 24. september 2020 efter kl. 12:00 i automaten (kun kreditkort) foran havnekontoret.

Her er ekstra information i relation til Covid-19 i forbindelse med åbningen af saunaen og omklædningslokalet.

Kære Sauna/omklædningsbruger på Køge Marina.

Grundet Covid-19 situationen, bedes du læse denne information grundigt, inden du køber adgang til vores sauna/omklædningsrum for denne sæson – der er planlagt fra 1. oktober 2020 til 30. april 2021.
Er du i risikogruppen, eller er du utryg overfor hvorledes Covid-19 udvikler sig i Danmark, så anbefales det at lade være med at købe et kort til saunaen. Vi kan både risikere tvungne lukkeperioder, yderligere begrænsninger etc. Så tag det med i dine overvejelser, inden du køber et kort.
1. Hvis du har symptomer på Covid-19 (Se opslag ved siden af denne information), må du ikke benytte sauna/omklædnings faciliteterne.
2. Brug håndsprit inden indgang til sauna/omklædning.
3. Saunaen er åben alle dage mellem 0600-2100
4. Der foretages rengøring af sauna/omklædning alle dage mellem kl. 1300-1400. Her skal sauna og omklædning være tømt for personer og beklædningsgenstande.
5. Der må max være 8 personer i saunaen ad gangen. Vi henstiller til en max. tid på 45 minutter i selve saunaen. Der må ikke være kø i vindfanget. Man skal sidde på øverste bænk, med minimum 1 meters afstand til alle – med ansigtet i samme retning. Nederste bænke må ikke benyttes. Det vil sige, at der kan sidde 4 personer i hver side, på øverste/bagerste bænk. Der er udlagt afstandsklodser i saunaen.
6. Der må max. være 6 personer i hvert omklædningsrum, dvs. i alt 12 personer i omklædningsrummet samtidig. Der må ikke være kø i mellemgangen i omklædningsrummet.
7. Benyttelse af sauna og omklædningsrum, samt andre faciliteter på stedet, sker på eget ansvar. Uanset hvor mange foranstaltninger vi sætter op, vil det i sidste ende være op til dig selv, at være med til at forhindre spredning af Covid-19.
8. Der opsættes en toiletpavillon senest i første halvdel af oktober 2020. Denne indeholder 3 dametoiletter, samt to herretoiletter og et pissoir. Toilettet kan også benyttes af offentligheden.
9. Desuden henvises til de gældende ordensregler for benyttelse af sauna og omklædning på Køge Marinas havnebad.
10. Er der spørgsmål i relation til ovenstående, så kan havnekontoret kontaktes på tlf. 56661689 alle hverdage imellem 0800-1200

Læs mere om Åbningstider, Priser, Rengøring mm - klik her

Kenneth Højlund Jensen
Havnemester Køge Marina.