Trolling-DM betyder trængsel på Køge Marina i den kommende weekend
Date: 6/3/2021 8:24 AM
Lørdag den 5. og søndag den 6. juni vil Køge Marina summe af liv, når de mange teams, der deltager i DM i trollingfisker, skal søsætte motorbåde fra slæbestedet og finde fortøjringspladser i havnebassinet.

Vejret afgør som altid, hvor mange deltagere, der dukker op, men med de relativt svage vinde, der loves fra Øst og Nordøst, forventer vi minimum 150 trollingbåde, med biler, bådtrailere og forventningsfulde lystfiskere.

Arrangørerne, Sjællands Smådsfiskeklub (SSK), har godt styr på eventlogistikken og står selv for at guide deltagerne ved søsætning, parkering og optagning på slæbestedet.

Der forventes mange både og mange mennesker på marinaen
Den største trængsel forventes fredag eftermiddag og søndag eftermiddag, i området omkring Restaurant Arken og på tilkørselsvejen til slæbestedet.

For at minimere risikoen for Corona spredning, henstiller vi til at publikum holder afstand og undgår at stimle sammen ved slæbestedet, under indvejningen, og til den afsluttende præmieoverrækkelse om søndagen.

Fra torsdag eftermiddag til søndag aften vil promenadebroen være afspærret og forbeholdt deltagende både til Danmarksmesterskabet i Trolling. 

Stor præmiesum
Konkurrencen bliver årets største fiskekonkurrence i Danmark og den samlede præmiesum på mere end 275.000,- forventes at lokke mange lystfiskere, pressefolk og tilskuere til Køge Marina.

Fælles start lørdag morgen
Lørdag er der fælles start klokken 07.00 fra startområdet udenfor ydemolen. Det bliver et spektakulært syn, der bedst ses fra molen ved havnebadet eller fra det nye udsigtspunkt ved det nye øst-bassin.

Indvejning sker lørdag fra klokken 16.00 – 17.00 og søndag fra klokken 13.00 – 14.30. ca. klokken 15.30 overrækker borgmesteren DM-pokal og 1. præmie til det bådteam, der bliver Danmarksmester i Trollingfiskeri.   
  
Kom og kig
Udover den spændende indvejning vil tilskuerne dagen igennem kunne besøge udstillingsområdet mellem slæbestedet og promenadebroen.
Her udstiller førende grejproducenter maritimt udstyr og et bredt udvalg af fiskegrej.

Den arrangerende klub SSK, udstiller desuden tre fuldriggede trollingbåde på græsarealet bag promenademolen. 


Læs mere om årets største fiskekonkurrence, klik her.

Kontakt
Bjarne Lehné, Formand Sjællands Småbådsfiskeklub, Mobil 40 50 73 71
Kenneth Højlund, Havnemester Køge Marina, 56 66 16 89